- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 36
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Cibule | 60 |
Krevety | 40 |
Mušle | 40 |
Surimi tyčinky s krabí příchutí | 40 |
Chobotnice | 40 |
Kalamáry | 40 |
WOK mražená zelenina průměr (Findus) | 100 |
Parmezán 25% | 30 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 1901 kJ
Bílkoviny (g): 41,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 951 kJ
Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kus kus zalejeme horkou vodou a promícháme aby se voda vsákla. Na oliv. oleji osmahneme cibulku, pak přidáme mořské plody, podlejeme a dusíme, pak přidáme kus kus a dochutíme a na talíři posypeme parmezánem. na talíř pak uděláme oblohu z ledového salátu a rajčátek
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.